Kiderült, miből és hogyan készült a magyarországi Michelin kalauz
A cég képviselői a tesztelés folyamatáról beszéltek, egy korábbi közbeszerzés pedig árulkodik arról, mindez mennyibe kerül a magyar államnak.
A cég képviselői a tesztelés folyamatáról beszéltek, egy korábbi közbeszerzés pedig árulkodik arról, mindez mennyibe kerül a magyar államnak.
Az Őrház & Chill BBQ október 31-ig tart nyitva. Utána lehúzzák a rolót.
Az Egyesült Királyság budapesti nagykövete ezúttal a London School of Economics jelenlegi és volt hallgatóival, valamint egy magyar étterem tulajdonosával beszélgetett tapasztalataikról.
A magyar mangalicát mutatta be minapi riportjában az AFP. Ecsetelték az állat és a hús kedvező tulajdonságait, és megszólaltatták azt a szakembert, aki a kihalás széléről hozta vissza a fajtát. Kiderült, hogy a hús fele már exportba megy, és bemutattak egy japán éttermet is, ahol különös gonddal készítik a mangalicafogásokat.
Az írek elleni első gól szerzője nem magának köszönheti a kis esetlenkedést.
Halászlé, töltött káposzta, paprikás, gulyás, lángos. Ez nem egy Balaton környéki turistacsalogató csárda kínálata, hanem egy San Franciscó-i étteremé.
Újabb magyar étterem kapott Michelin-csillagot, így a Costes mellett már a belvárosi Onyx is büszkélkedhet a rangos elismeréssel - számol be a Világevő blog.
A tízes listán szereplő éttermek az Alabárdos, az Aranyszarvas, a Babel Delicate, a Bock Bisztró, a Chateau Visz, a...